Profiel

Onderwijs In 1980 behaalde ik mijn diploma van de Pedagogische Academie en heb ik aansluitend gewerkt op een VMBO. Naast het lesgeven heb ik remediale hulp gegeven, docenten gecoacht en leerlingen begeleid in mijn functie als coördinator. Na 20 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben op zoek gegaan naar ander werk dat goed bij me past en waar ik de werkzaamheden, die ik in het onderwijs zo leuk vind, weer in praktijk kan brengen.

Coaching en loopbaanadvies Na een omscholing tot coach/loopbaanadviseur ben ik aan de slag gegaan bij een bedrijf, waar ik mijn kwaliteit om mensen te begeleiden en te trainen volop heb kunnen inzetten. De zoektocht van mensen naar een baan die bij hen past is een mooi en boeiend proces, dat bij iedereen anders verloopt. Ik heb veel mensen met enthousiasme begeleid bij dat proces. Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor dit bedrijf, heb ik mijn eigen coachings- en loopbaanbureau opgericht.

Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is om zoveel mogelijk gebruik te maken van je talenten en kwaliteiten. Dat geeft energie en vergroot je werkplezier. Iets goed kunnen betekent niet perse dat het goed bij je past. Tijdens een loopbaantraject, gaan we op zoek naar wat écht bij je past. Als coach/loopbaanadviseur vind ik het een voorrecht om dit proces een tijdje te mogen volgen en begeleiden.

Coaching, loopbaanadvies en onderwijs Tijdens mijn werk als loopbaanbegeleider miste ik na verloop van tijd het werken met tieners. Coaching en (studie)begeleiding en onderwijs hebben veel raakvlakken. Het was een logische stap om coaching en individueel lesgeven aan tieners te combineren.

Mijn zoektocht naar een passende baan was succesvol. Ik help je graag bij jouw zoektocht.   

Regina van der Maarel